Фіникова пальма

от 5,040грн до 30,000грн

высота 120-150см 5,040грн
высота 170-200см 7,800грн
высота 200-250см 9,240грн
высота 250-300см 15,720грн
высота 300-350см 30,000грн

В зв'язку з воєнним положенням, прохання наявність та ціни уточнювати у менеджера

SKU:  Невідомо
Посмотреть другие растения в категории:  .
Оцените товар:
12345 (1 голос(а\ов), средняя оценка: 5.00 из 5)
Loading...
Поделитесь ссылкой:

Опис товару

Фінік – досить-таки не примхлива рослина, якщо ви дотримуватиметеся нескладних рекомендацій щодо його догляду, він порадує вас своєю красою.

Освітлення

Фінікова пальма світлолюбна рослина, тому виберіть їй куточок у своєму будинку, де буде достатньо світла, але намагайтеся, щоб пряме сонячне проміння не потрапляло на її листя, особливо влітку, інакше не уникнути опіків.

Але не засмучуйтесь, якщо в кімнаті, де ви хочете поселити свого вихованця, вікна виходять на північний бік. Пальма добре переносить і невелике затінення. Тому, якщо ваша пальма житиме в кімнаті, вікна якої виходять на північ, поставте її ближче до вікна, цього для неї буде достатньо.

Влітку, якщо ви живете у своєму будинку, то найкраще пальму винести надвір, коли нічна температура буде не нижче 12 градусів. Виберіть для неї приємне місце в півтіні.

Якщо ж ви живете в квартирі, то на балконі пальмі, то буде непогано. Єдине, якщо балкон занадто «сонячний» притініть вікна шторками, щоб листя не одержали опік.

Температура

Температура повітря взимку в приміщенні, де житиме пальма бажано не повинна перевищувати 16, максимум 18 градусів, але не нижче 12. Якщо у вас в кімнаті взимку температура перевищує позначку 18 градусів, постарайтеся поставити горщик з пальмою в прохолодне місце (або ближче до балконних дверей або вікна, або до північної стіни).

Вологість повітря

По можливості взимку тримайте пальму подалі від опалювальних радіаторів, щоб уникнути підсихання кінчиків листя. У надто спекотну погоду корисно буде обприскувати рослину, а доросле листя можна акуратно протирати вологою губкою.

Полив пальми

Найголовніша умова, щоб у горщику з рослиною був хороший дренаж – пальми не люблять застій води. Взимку поливати помірно, не допускаючи пересихання та перезволоження ґрунту. Влітку поливати потрібно більш рясно. Воду для поливу бажано відстоювати пару діб, якщо немає можливості поливати дощовою або талою.

Пересадка фініка

Дорослу пальму намагайтеся пересаджувати лише у випадках нагальної потреби. Вона не любить, коли її турбують. Якщо вже виникла така необхідність, то постарайтеся якнайменше пошкодити земляний ком навколо коріння. Молоді рослини можна пересаджувати не частіше ніж один раз на рік. На ґрунті для пальми краще не заощаджувати. Зараз у кожному квітковому магазині є спеціально підготовлені суміші ґрунту для кожного виду рослин.

Розмноження фінікової пальми з кісточки

Фінікова пальма розмножується кісточкою. Для цього візьміть кісточку з фініка, купленого на ринку або в магазині, і обережно поруште її міцну оболонку, щоб паростку було легше прорости. Встромте кісточку в субстрат (найкраще торф або мох, можна впереміш з піском, які краще тримають вологу) вертикально, так, щоб верхня частина кісточки була втоплена приблизно на 1 см.

Головна умова: температура для проростання повинна бути високою (20-30 градусів) і не допускати пересихання грунту. При цьому про освітлення в цей час можете не турбуватися, на даному етапі воно не є потребою. І будьте терплячі – процес проростання кісточки тривалий – від трьох місяців до півроку. Після того, як з’явиться паросток, поставте горщик у світле місце.

Підживлення рослини

Фінікова пальма дуже чуйна на підживлення добривами. Можна, звичайно, купити в магазині спеціальне добриво для пальм, а можна і приготувати його самим. Наприклад, дуже хороший результат дає підживлення рослини добривом з пташиного посліду (можна використовувати курячий, а ще краще голубиний послід).

Для цього засипте 1/3 банки сухим послідом, а інше залийте водою. Дайте настоятися щонайменше 10 днів, періодично помішуючи. При поливі використовувати таку пропорцію: 1 частина готового добрива на 10 частин води. Влітку удобрюють 1 раз на 10 днів, взимку рідше – 1 раз на 30 днів. Можна також використовувати для добрива пальми в літню пору калійну селітру у співвідношенні: 1 чайна ложка селітри (без гірки) на 1 літр води.

Додаткова інформація

Висота ~

120-150см, 170-200см, 200-250см, 250-300см, 300-350см

🍀 Де купити Фіникова пальма?

В нашому інтернет-магазині 🌱 "iFlowers" запропоновано широкий асортимент Фіникова пальма, рослини представлені разноманітного сорту, віку, від чого залежить і ціна

🌸 Чи можна побачити реальне фото Фіникова пальма?

Звичайно, менеджер відправить вам живе фото Фіникова пальма на Viber перед доставкою

🌸 Ви доставляєте Фіникова пальма по Україні?

Так, по Києву доставляємо курьєрами, по Україні відправляємо транспортними компаніями-перевізниками

🍀 Як доглядати за Фіникова пальма?

Для кожної рослини на сторінці представлена коротка інструкція по уходу за рослиною
Гуртові ціни

 

Інтернет-магазин «iFlowers» пропонує Вам такі

ЗНИЖКИ

при загальній сумі замовлення:

від 2500 грн – 5%

 

Ціни можуть коригуватися в залежності від курсу валют

 Знижки на акційні позиції необхідно уточнювати у менеджерів.

Для співпраці із нами на постійних умовах звертайтеся до менеджерів контакти

×
Расписание рабочего дня в магазинах

 

В праздничные дни Нового Года режим работы магазинов будет таким:

ул. Богатырская 3Є 31.12 и 1.01 не работает

пр-т. Лобановского 96 не работает с 31.12 по 02.01 (включительно)

Все заказы оформленные через корзину после 30 декабря будут обработаны 2 января.

С Новым 2017 Годом!

 

 спасибо за понимание:)

×