Пасифлора

383грн

Пасифлора

383грн

мин. заказ 10шт.

высота 55-70см

В зв'язку з воєнним положенням, прохання наявність та ціни уточнювати у менеджера

SKU:  Невідомо
Посмотреть другие растения в категории:  , .
Оцените товар:
12345 (6 голос(а\ов), средняя оценка: 4.33 из 5)
Loading...
Поделитесь ссылкой:

Опис товару

У будинку пасифлору розмістіть на добре освітленому вікні, найкраще зверненому на південь. Яскраві сонячні промені дуже корисні за умови, що температура повітря не піднімається вище за 27 °С. Повітря має бути по можливості досить вологим і рухливим, не застійним. Влітку ця ліана незрівнянно краще почувається у саду, ніж у кімнаті. Тому рекомендується виносити рослини на повітря та використовувати для декорування присадибних ділянок. Однорічна пасцифлора грацієподібна (Р. gracilis) підійде для тих квітникарів, які не мають можливостей для зимового утримання інших видів.

Температура: Помірна або прохолодна, влітку від 18 до 24°С. У занадто теплому приміщенні листя жовтіє і сохне, бутонів і квіток утворюється небагато, рослина швидко втрачає декоративну привабливість. З осені пасифлора потребує більш прохолодного приміщення, з температурою близько 13-16°С. Якщо немає можливості утримувати пасифлору взимку у прохолоді, то краще вирощувати її як однорічну рослину, відновлюючи щовесни з насіння. У теплому приміщенні з опалювальною системою пасифлора облисіє, втративши все листя, і може навіть загинути.

Освітлення: Максимальне освітлення. На південному вікні пасифлора може вся покритися квітами і бутонами, однак у найспекотніший годинник може знадобитися притінення, на північному вікні пасифлора зростатиме і цвістиме, якщо вікно нічим не затінюється, проте цвітіння буде мізерним. Добре підходить східне та західне вікно, не затінене деревами.

Грунт: потрібні добре дреновані, бажано нейтральні або слаболужні грунти. У природі вони ростуть, зазвичай, на піщаних, часто дуже бідних грунтах. Уникайте надмірно поживних ґрунтів, оскільки це може бути причиною надто буйного зростання на шкоду цвітінню. Давайте ґрунту просохнути між рясними поливами.

Полив: Рясний з весни до осені. Грунт повинен бути весь час вологим. Взимку полив рідкісний приблизно раз на 7-10 днів.

Підживка: З квітня по серпень добривами для кімнатних квітучих рослин, дозу беруть приблизно вдвічі менше за рекомендовану. Підживлення через кожні два тижні.

Вологість повітря: Регулярно обприскують навесні та влітку, але тільки коли на рослину не потрапляють сонячні промені.

Пересадка: Щорічно навесні. Перед пересадкою, ще до появи бутонів пасифлору обрізають приблизно на 1/3 довжини гілок. Грунт – 1 частина дернової, 1 частина листової, 1 частина торф’яної землі та 1 частина піску.

Розмноження: Насінням на початку весни та стебловими живцями влітку. Насіння замочують у воді на добу, потім висівають у ґрунтову суміш, наступного складу: 30% дрібного піску, 50% суглинку та 20% торфу. Глибина загортання 2-5 мм. Оптимальна температура проростання +20…+24 °С. Неприпустиме пересушування субстрату, тому закрийте посіви склом або прозорою плівкою. З появою паростків їх слід розкрити. Сходам потрібен 12-годинний світловий день, за необхідності застосовуйте підсвічування. Пікірування у фазі першої пари справжнього листя. Намагайтеся не оголювати коріння та не пошкодити стебло. Не заглиблюйте розсаду, що витягнулася. Деякі насіння можуть проростати до 12 місяців.

Хвороби та шкідники: павутинні кліщі, щитівки, попелиці.

Додаткова інформація

Висота ~

55-70см

🍀 Де купити Пасифлора?

В нашому інтернет-магазині 🌱 "iFlowers" запропоновано широкий асортимент Пасифлора, рослини представлені разноманітного сорту, віку, від чого залежить і ціна

🌸 Чи можна побачити реальне фото Пасифлора?

Звичайно, менеджер відправить вам живе фото Пасифлора на Viber перед доставкою

🌸 Ви доставляєте Пасифлора по Україні?

Так, по Києву доставляємо курьєрами, по Україні відправляємо транспортними компаніями-перевізниками

🍀 Як доглядати за Пасифлора?

Для кожної рослини на сторінці представлена коротка інструкція по уходу за рослиною
Гуртові ціни

 

Інтернет-магазин «iFlowers» пропонує Вам такі

ЗНИЖКИ

при загальній сумі замовлення:

від 2500 грн – 5%

 

Ціни можуть коригуватися в залежності від курсу валют

 Знижки на акційні позиції необхідно уточнювати у менеджерів.

Для співпраці із нами на постійних умовах звертайтеся до менеджерів контакти

×
Расписание рабочего дня в магазинах

 

В праздничные дни Нового Года режим работы магазинов будет таким:

ул. Богатырская 3Є 31.12 и 1.01 не работает

пр-т. Лобановского 96 не работает с 31.12 по 02.01 (включительно)

Все заказы оформленные через корзину после 30 декабря будут обработаны 2 января.

С Новым 2017 Годом!

 

 спасибо за понимание:)

×